22 March 2013

Tabita Skin Care

Kali ni tak ada apa sangat nak cerita, dah lama sangat tak menghadap blog kepunyaan diri ni. Just want to share with everyone yang mana still setia membaca blog yang dah amat membosankan ni. Now I'm trying this one product, called as Tabita Skin Care. Ok, dah lama sebenarnya usha product ni, teringin sangat nak guna and pakai, but the price is too expensive. Saya yang masih study ni pada asalnya memang tak mampu lah kan, but demi nak cantik! Saya kumpul lah duit selama berbulan-bulan. Jadi disebabkan oleh this product saya berkemungkinan akak aktif ber-blog-ing kerana nak tunjukkan hasil hari demi hari penggunaan product ni. By the way! Ni lah product Tabita nya~

Exclusive Set Tabita Skin Care

Doa-doakan lah ye kulit saya sesuai dengan product ni, sebab saya pun teringin nak kulit flawless macam retisss gituuu. Hihi. Ok, now I'm gonna show hasil saya pakai untuk dua hari...




Nampak! Kulit muka dah mula nak kemerah-merahan macam tebako tebakooo! *mcm ikram kak bedah hu aloh tuu* Hehehe, jadi demi kulit flawless ni saya akan sentiasa meng-uptodate hasilnya ya! Lepas ni nak share dengan korang semua hasil usaha saya nak turunkan berat badan yang dah macam Adibah Noor ni. Tapi bukan sekarang lah, sebab tak ready lagi. Eh! Boleh pula macam tu. Takpe, InsyaAllah akan kurus juga sebelum Encik Boyfriend saya turun darat. Hee. That's all. Assalamualaikum!