27 March 2013

Masuk seminggu penggunaan tabita

Tenenenenet tenenenet tet tet! Haaaaaa dah nak masuk seminggu I pakai product ni u'olls. Memang merana, perit, pedih, sengsara eh segala macam duka lah! Tapi demi kecantikan punya pasal, I sanggup tahan k u'olls! Hahaha. Okay enough gedik tu. Nak share dengan kalian semua ni, dalam minggu aku pakai ni memang sakit jugak lah, eh I mean teramat sakit. Kulit menegang, kulit terbakar, kulit pedih, haih segala macam sakit lah. Pastu tu tengok lah, menggelupas macam nokharommm. Moga moga menjadi la kulit flawless yang diimpi-impikan selama ni, amin ya Rabb




Pelik jugak lah, sebab kat area bawah hidung dengan dagu je kemain menggelupasnya. Hm