08 March 2012

Second month anniversary and still counting..


Happy second month anniversary sayang

Sayang, pejam celik pejam celik dah dua bulan kita together kan. Terima kasih selalu ada dengan orang, boleh tahan dengan perangai orang. Banyak orang belajar dengan dia. Orang respect dia, orang tahu, dia mesti nak orang berubah kan, insyaAllah syg.. Manusia mana taknak berubah, sayang pun mesti nak berubah betul? So sama-sama kena disiplin diri sendiri. Seriously, orang tak pernah aspect yang orang akan kenal dia, sampai fall in love dengan dia, hehe. You change my life sayang, you took me from dark way and show me the right way to go. Orang fikir orang takkan fall in love dah, but yeah. Allah lembutkan hati orang jugak :') Orang berharap and berdoa jodoh kita panjang. Walau apa pun jadi, orang sentiasa dengan dia, orang cuma harap jangan hampakan orang.. Lusa ni sayang nak gerak dah, hmm. Jujur cakap, orang sedih sebab takut. Takut kalau dia pergi jauh-jauh then balik nanti lupa kan orang :') Sayang jangan risau orang kt sini, orang pandai jaga diri, orang Huda yg dah 19 tahun dah, bukan Huda yg 18 tahun yg sayang kenal awal-awal dulu, I've changed :) Because of you I've changed sayang..

Hee, dah macam karangan dah. This time post luahan hati kepada yg tersayang :') Yes, I do love him, a person that I love after Mama and Ayah, is him!
Orang berdoa dan berharap jodoh kita panjang dan kekal bersama sampai bila-bila sayang. Amin.