24 May 2013

Hanya Dia yg Maha Mengetahui

Tiada siapa yang tahu tika hati ini sebak setiap kali mendengar suara dua insan yang teramat ku sayangi..
Tiada siapa yang tahu tika hati ini pilu melihat susah payah dua insan ini mengambil berat tentangku..
Tiada siapa yang tahu tika hati ini teringin sekali melihat dua insan yang ku rindui ini berbangga denganku..
Tiada siapa yang tahu tika hati ini luluh meniti saat dan detik tiap kali bersama dua insan yang ku cintai ini..
Tiada siapa yang tahu, hanya Dia yang Maha Mengetahui tahu betapa dalamnya kasihku terhadap ke dua orang tua ku.

Andai dapat ku luahkan segala apa yang terbuku dalam hati aku lah insan yang paling bahagia dalam dunia ini

27 March 2013

Masuk seminggu penggunaan tabita

Tenenenenet tenenenet tet tet! Haaaaaa dah nak masuk seminggu I pakai product ni u'olls. Memang merana, perit, pedih, sengsara eh segala macam duka lah! Tapi demi kecantikan punya pasal, I sanggup tahan k u'olls! Hahaha. Okay enough gedik tu. Nak share dengan kalian semua ni, dalam minggu aku pakai ni memang sakit jugak lah, eh I mean teramat sakit. Kulit menegang, kulit terbakar, kulit pedih, haih segala macam sakit lah. Pastu tu tengok lah, menggelupas macam nokharommm. Moga moga menjadi la kulit flawless yang diimpi-impikan selama ni, amin ya Rabb




Pelik jugak lah, sebab kat area bawah hidung dengan dagu je kemain menggelupasnya. Hm




22 March 2013

Tabita Skin Care

Kali ni tak ada apa sangat nak cerita, dah lama sangat tak menghadap blog kepunyaan diri ni. Just want to share with everyone yang mana still setia membaca blog yang dah amat membosankan ni. Now I'm trying this one product, called as Tabita Skin Care. Ok, dah lama sebenarnya usha product ni, teringin sangat nak guna and pakai, but the price is too expensive. Saya yang masih study ni pada asalnya memang tak mampu lah kan, but demi nak cantik! Saya kumpul lah duit selama berbulan-bulan. Jadi disebabkan oleh this product saya berkemungkinan akak aktif ber-blog-ing kerana nak tunjukkan hasil hari demi hari penggunaan product ni. By the way! Ni lah product Tabita nya~

Exclusive Set Tabita Skin Care

Doa-doakan lah ye kulit saya sesuai dengan product ni, sebab saya pun teringin nak kulit flawless macam retisss gituuu. Hihi. Ok, now I'm gonna show hasil saya pakai untuk dua hari...




Nampak! Kulit muka dah mula nak kemerah-merahan macam tebako tebakooo! *mcm ikram kak bedah hu aloh tuu* Hehehe, jadi demi kulit flawless ni saya akan sentiasa meng-uptodate hasilnya ya! Lepas ni nak share dengan korang semua hasil usaha saya nak turunkan berat badan yang dah macam Adibah Noor ni. Tapi bukan sekarang lah, sebab tak ready lagi. Eh! Boleh pula macam tu. Takpe, InsyaAllah akan kurus juga sebelum Encik Boyfriend saya turun darat. Hee. That's all. Assalamualaikum! 



20 March 2013

Mind, heart and soul

When I look at the ocean, I wish you will see me and wave your hands to me

I need a vacation. Seriously.